Gas- og Kuliltetest
Pris kr. 695,- inkl. moms ekskl. materialer

Testen omfatter bl.a.:

  • Gasforbrugende apparater afprøves og kontolleres
  • Rør- og slangesystemet tæthedsprøves.
  • Forbrændingskontrol af CO2 + CO
  • Friskluftåbningerne til apparaterne samt vognens ventilation efterses og kontrolleres.
  • Testen afsluttes med forslag til forbedringer inden næste kontrol.

Testen kan udføres på campingpladsen. Værkstedet er godkendt af sikkerhedsstyrelsen. Specialist i skader og buler på campingvogne.

Gastest er en sikkerhedsundersøgelse af selve gasanlægget, som bør kontrolleres mindst hvert andet år, af autoriseret personale godkendt af sikkerhedsstyrrelsen. Gaskassen kontrolleres for placering af gasflaske og ventilation.
Funktionskontrol af trykregulator eller aut.omskifter. Afgangstryk og lukketryk kontrolleres. Gasslange checkes for revner m.m og skiftes om nødvendigt, dog max 3-5 år.

Kontakt os her

Ledningsføringer, rørledninger, apparattilslutninger og afspærringsventiler checkes og der udføres en tæthedsprøve, som indebærer at systemet skal kunne holde et tryk på mindst 150 mbar i 2×5 min med et tryktab på max 10 mbar.

Alle gasforbrugende apparater som bla. kogeblus – køleskab – varmeovn – centralvarme – gaslamper – alm ovn – m.m kontrolleres for thermosikring, flammestabilitet, forbrænding af Co – CO2 og luftoverskud med markedes mest moderne udsyr/tester. Aftræk fra køleskab og varmeovn kontrolleres og evt. renses.

Friskluftåbninger til alle apparater og almen ventilation kontrolleres.

Til sidst laves en meget fyldestgørende rapport, som udleveres til kunden.

Varde Caravan Service har naturligvis alle de nødvendige kurser, godkendelser og det nyeste test udstyr på markedet.